sve kategorije
EN

Patentirana tehnologija

Početna>O Nama>Patentirana tehnologija

Kontaktirajte Nas

+ 86 21 68415960

+ 86 19945661037
+ 86 19945661037

[e-pošta zaštićena]

4. kat, zgrada 1, br. 1-9, Lane 99, Shenmei Road, Pudong New Area, Šangaj, Kina.

Patentirana tehnologija

Tri neovisno istraživanje i razvojne tehnologije

Bogato projektno iskustvo, više od 30%-50% vršnjaka

Tehničke prednosti

Patent I-2021212373910

Korisni model opisuje hidrogenacijski uređaj za reakciju hidrogeniranja proizvodnje H2O2. Uređaj za hidrogeniranje nalazi se unutar reaktora, a uređaj za hidrogeniranje sadrži prvu usisnu cijev u obliku luka, okomitu usisnu cijev, drugu usisnu cijev u obliku luka i nagnutu usisnu cijev, a na vrhu reaktora nalazi se vodik. ulazni kraj i izlazni kraj za vodik, jedan kraj prve usisne cijevi u obliku luka povezan je s krajem usisne cijevi za vodik, drugi kraj prve usisne cijevi u obliku luka povezan je s gornjim krajem okomite usisne cijevi, i donji kraj okomite usisne cijevi povezan je s jednim krajem druge cijevi za dovod zraka u obliku luka koja se nalazi na unutarnjem dnu reaktora, a drugi kraj druge cijevi za dovod zraka u obliku luka povezan je s nagnuta ulazna cijev za zrak, a nagnuta ulazna cijev za zrak je nagnuta prema gore. Omogućuje potpuni kontakt i reakciju vodika i radne tekućine, poboljšava učinkovitost reakcije i brzinu reakcije hidrogenacije, te poboljšava učinkovitost proizvodnje proizvoda i proizvodni kapacitet uređaja.
图片 1

图片 2
图片 3

Tehničke prednosti

Patent II - 2021212375545

Korisni model otkriva uređaj za miješanje i punjenje za reakciju hidrogenacije proizvodnje vodikovog peroksida. Uređaj za miješanje i napajanje koristi se zajedno s reaktorom za hidrogeniranje. Uređaj za miješanje i napajanje sastoji se od prve ulazne cijevi za tekućinu, druge ulazne cijevi za tekućinu, priključka ulazne cijevi i uređaja za miješanje. Mješalica se nalazi unutar reaktora za hidrogenaciju. Reaktor za hidrogeniranje ima ulazni kraj za radnu tekućinu i ulazni kraj za vodik. Ulazni kraj radnog fluida povezan je s prvom ulaznom cijevi za tekućinu koja se nalazi u reaktoru za hidrogenaciju, a prva ulazna cijev za tekućinu je slobodna. Kraj je povezan s drugom ulaznom cijevi za tekućinu, druga ulazna cijev za tekućinu je nagnuta prema dolje prema smjeru mješalicu, ulazni kraj vodika povezan je s priključkom ulazne cijevi koji se nalazi u reaktoru za hidrogenaciju, a slobodni kraj člana ulazne cijevi okrenut je u smjeru mješača. Visina slobodnog kraja druge ulazne cijevi za tekućinu veća je od onaj slobodnog kraja ulazne cijevi za plin, a reaktor za hidrogeniranje ima kraj za napajanje. Čini tekućinu turbulentnom u obliku mehaničkog miješanja, radna tekućina i vodik su u potpunom kontaktu i potpuno reagiraju, a proces reakcije hidrogenacije je ujednačeniji i kontroliraniji.
图片 4
图片 5
图片 6

Tehničke prednosti

Patent III- 202121237379X

Korisni model otkriva uređaj za homogenizaciju temperature plina za reakciju hidrogenacije proizvodnje vodikovog peroksida. Uređaj za homogenizaciju temperature plina koristi se zajedno s reaktorom za hidrogeniranje. Uređaj za homogenizaciju temperature plina sastoji se od tijela cilindra, motora za miješanje, rotirajuće osovine i oštrice za miješanje. Rotirajuća osovina Nalazi se na unutarnjoj središnjoj osi reaktora za hidrogenaciju, donji kraj rotirajuće osovine je rotirajući postavljen na unutarnjem dnu reaktora za hidrogenaciju, gornji kraj rotirajuće osovine prodire u reaktor za hidrogenaciju i povezan je s motor za miješanje. Vanjska strana rotirajućeg vratila i oštrice za miješanje te vanjska strana tijela cilindra fiksirane su na unutarnju bočnu stijenku reaktora za hidrogenaciju kroz spojni dio, dno tijela cilindra opremljeno je mnoštvom prolaznih rupa , a prolazne rupe opremljene su prozračnom vodonepropusnom membranom. Čini da reakcijski plin u reaktoru za hidrogenaciju cirkulira i teče, osigurava ujednačenost temperature unutarnjeg reakcijskog plina i poboljšava učinkovitost prijenosa topline u reakcijskom procesu.
图片 7
图片 8
图片 9