sve kategorije
EN

Vijesti iz kluba

Početna>Vijesti iz kluba >Inženjering vodikovog peroksida

Inženjering vodikovog peroksida

Vrijeme: 2023-04-21 Učitavanja: 50

 HEBANG ističe da posjeduje potrebna stručna znanja, stručnost i iskustvo za planiranje i implementirati projekte vodikovog peroksida koji se temelje na vodiku visoke čistoće kao stočnoj hrani uključujućiTEHNICKI Znanje, BašićEinženjering, detaljni inženjering, nabava, pokretanje i rješavanje problema itd. HB predlaže ponuditi najnovije Metodologija/proces autooksidacije pod švedish Tehnologija i ista će činiti temelj detaljnog inženjeringa od strane HB.

HB imaju dobro iskustvo u projektiranju i izgradnji postrojenja za vodikov peroksid, postrojenja za rafineriju biljnog ulja itd.HB uživa u raznim tehnološkim vezama, suradnji i MOU s vodećim svjetskim tvrtkama i institucijama.

 

EPC & USLUGE UPRAVLJANJA PROJEKTIMA/EPC

Koristimo sve moderne sustave, softver i alate dostupne na tržištu za dizajn i inženjering postrojenja uključujući 3D softver (PV Elite, AutoCAD, ISOMAC, Stadd pro, Pro Steel, CAD Works, Solid Works, PQMS,HTRI, Xist).

Naši inženjeri, dizajneri, moduleri, kontrolori, crtači imaju bogato radno iskustvo u projektiranju postrojenje za kemijske procese kao što je postrojenje za proizvodnju vodikovog peroksida postrojenje za rafineriju biljnog ulja, postrojenje za proizvodnju vodika itd.

Imamo interne sposobnosti u svim inženjerskim disciplinama potrebnim za end to end inženjering i izvođenje postrojenja za kemijske procese uključujući sljedeće:

·Odjel za procesnu tehniku

· Odjel za strojarstvo

· Odjel za nabavu

·Odjel logistike i izvoza

·Odjel za upravljanje građenjem

·Odjel za planiranje

·Odjel za pripremu i puštanje u rad

 

NEKI SLUČAJEVI POSTROJENJA ZA VODIKOV PEROKSID 
Prethodna: nijedan

Sljedeća: Vrste mjerača protoka