sve kategorije
EN

Vijesti iz kluba

Početna>Vijesti iz kluba >HEBANG: Uspješan posjet Vijetnamu

HEBANG: Uspješan posjet Vijetnamu

Vrijeme: 2022-11-14 Učitavanja: 73

 kemijsko-postrojenje-g1ace82dd1_1920Od 10. rujna do 29. rujna, Dreameng, Shawn i Angela Zhou otišao u Hanoi, glavni grad Vijetnama, kako bi posjetio 10 kemijskih tvornica s kojima je Hebang mnogo puta surađivao.

 

  HEBANG se posljednjih godina pridržavao strateškog plana razvoja velikih razmjera i pokrivao je projektni tim odgovoran za trgovačku prodaju u većim gradovima u Kini. U 2022. hebang će planirati ubrzati tempo prekomorske ekspanzije i razvoja, usredotočujući se na petrokemijsku, metaluršku i metaluršku industriju u jugoistočnoj Aziji. Rudarstvo i druga tržišta također odgovaraju na poziv kineske politike "Jedan pojas, jedan put" kako bi našim kupcima pružili najkvalitetnija kemijska rješenja.

 

Tijekom ovog posjeta Vijetnamu, Dreameng i njegova grupa posjetili su kemijske tvornice koje imaju dugoročnu i temeljitu suradnju s hebangom, razgovarali i potvrdili napredak trenutnog kemijskog projekta te razgovarali o mogućnostima i modelu suradnje Shuangbaoa i njegovih in- dublju suradnju u budućnosti. Vodila se živa rasprava. Dreameng je rekao: "Ova vrijedna prilika za komunikaciju licem u lice s vijetnamskim kupcima povećala je njihovo povjerenje u hebang, a mi smo stekli sveobuhvatnije razumijevanje vijetnamskih kupaca. Vjerujemo da će postojati ogromne mogućnosti suradnje između dviju strana u budućnosti."

 

HeBang Inženjering Co., Ltd je pouzdana inženjerska tvrtka koja pomaže našim klijentima da ostvare svoje snove i ispune svoje planove s našim najsuvremenijim tehnologijama. Mi služimo industrijama kao što su: kemijska, petrokemijska, tekstilna Pomoćna sredstva, Rafinerija jestivog ulja, Čelik, Izgradnja itd. Posljednjih 10 godina, izvodimo mnoge projekte uz savjetovanje, projektiranje, nabave i izgradnje s detaljnim rješenjima usmjerenim na budućnost. A tržište pokriva Pakistan, Vijetnam, Indoneziju, Alžir, Čile, Meksiko, Irak, Saudijsku Arabiju, Bangladeš, Egipat, Tajland itd. Kompatibilnost s okolišem, očuvanje energije i održivi razvoj naša su vječna potraga, što nas tjera da dinamički optimiziramo naše procese i kvalitetu.


Prethodna: Koji se spremnik materijala može odabrati za skladištenje vodikovog peroksida?

Sljedeća: Primjena vodikovog peroksida