sve kategorije
EN

O Nama

Početna>O Nama>O Nama

Kontaktirajte Nas

+ 86 21 68415960

+ 86 19945661037
+ 86 19945661037

[e-pošta zaštićena]

4. kat, zgrada 1, br. 1-9, Lane 99, Shenmei Road, Pudong New Area, Šangaj, Kina.

Profil tvrtke

HeBang Engineering Co., Ltd je pouzdana inženjerska tvrtka koja pomaže našim klijentima da ostvare svoje snove i ispune svoje planove s našim najsuvremenijim tehnologijama. Mi služimo industrijama kao što su: kemijska, petrokemijska, pomoćna tekstilna industrija, rafinerija jestivog ulja, čelik, građevina itd.

Posljednjih 10 godina izvodimo mnoge projekte sa savjetovanjem, projektiranjem, nabavom i izgradnjom s detaljnim rješenjima usmjerenim na budućnost. A tržište pokriva Pakistan, Vijetnam, Indoneziju, Alžir, Čile, Meksiko, Irak, Saudijsku Arabiju, Bangladeš, Egipat, Tajland itd.

Kompatibilnost s okolišem, očuvanje energije i održivi razvoj naša su vječna potraga, što nas tjera da dinamički optimiziramo naše procese i kvalitetu.

Mlada smo dinamična tvrtka koja se temelji na bogatom iskustvu našeg vodećeg stručnjaka za vodikov peroksid i snažnog tima, imamo patente za vodikov peroksid (H₂O₂) i povezanu tehnologiju postrojenja za parnu pretvorbu metana, ultračisti vodik iz prirodnog plina itd. S tehnologijom fluidiziranog sloja u antrakinonskom putu koji stvara vodikov peroksid do koncentracije od 70%, vjerujemo da ćemo biti vaš dobar partner za napredak vašeg projekta.

kultura

U Hebang COMPANY uvijek ćemo pomoći našim kupcima sa sofisticiranom tehnologijom, dodati vrijednost našim kupcima, uštedjeti više energije, koristiti manje resursa i povećati učinkovitost za postizanje održivog razvoja.

Naša strast prema stvaranju sigurnog života, čistog svijeta, zelenog planeta tjera nas da nastavimo razvijati nove tehnologije i industrijalizirati se.

Stalo nam je do brige kupaca i neprestano se poboljšavamo kako bismo povećali našu uslugu i optimizirali svoju konkurentsku prednost.

  • Uvijek dizajnirajte za bolje rješenje
  • Uvijek razmislite o pomoći kupcu da izgradi bolje postrojenje
  • Uvijek biti tvrtka od povjerenja